Agardhshundsport AB

Om

Agardhs Hundsport AB säljer produkter till hundägare för både rehabilitering och friskvård.

Britta Agardh är certifierad fysioterapeut på hund och specialiserad på att rehabilitera och förebygga skador på aktiva hundar framför allt tjänstehundar/skyddshundar/tävlingshundar. Hon har skrivit två böcker i ämnet, Konditionsträning för hund och Fysträning för aktiva hundar.

Hon är även personlig tränare på hund och använder sig av löpband och pulsmätare för att lägga upp träningsprogram och konditionstester. Hon har lagt upp träningsprogram för bland annat vallhundar, lydnadshundar, draghundar, rapporthundar, skyddshundar och utställningshundar.

Britta är även utbildad allmänlydnads instruktör genom SBK och håller olika kurser, framför allt spårkurser och privatlektioner. Hon har gått en utbildning via SBK som provledare inom uthållighetsprov, UHP.

Britta Agardh tävlar aktivt i drag med sin tjänstehund, Sajke´s Ymer. De tog brons i SM 2010 i nordisk stil i Sundsvall och guld i SM 2010 i barmarksdrag i Mora.

 

Agardhs Hundsport är oberoende återförsäljare för Forever Living Products. Följ länken nedan så kan du köpa härliga produkter, läsa om möjligheten att starta en egen verksamhet i en het bransch och komma i kontakt med oss för en produktvisning.

http://myaloevera.se/agardhshundsport/sv/start/